Kan ni toppa detta?

 
Bästa t-shirten är Acnes Level! Men finns det fler bra?

 Jag har mycket få bastoppar i garderoben och det är verkligen kris (i-landskris). Är mycket nöjd med mina tre t-shirtar från Acne (i vitt, svart och gråsvart) samt mina två svarta långärmade från American Vintage men jag behöver ju fler i andra modeller.

Var köper ni era kvalitetsbastoppar av ren bomull? Ingen elastan, tack! Och jag är trött på billiga från H&M som blir dåliga direkt = resursslöseri.

Leave a comment

 1. Lina
  20 October 2010 / 13:22

  Jag har exakt samma problem. Är ute efter bastoppar i en mängd färger, men hittar inga. Jag har dock inte provat Acnes level. Men hur är de i materialet? Är de väldigt genomskinliga?

  • Käthe Nilsson
   20 October 2010 / 15:38

   Lina, Acnes är inte genomskinliga, inte de i ren bomull i alla fall. Inte helt täta och tråkiga heller, precis lagom.

 2. Malin
  20 October 2010 / 18:50

  Bra fråga undrar också vad man ska köpa. Hur är Acnes level i storlekarna? Vissa modeller brukar vara så väldigt stora, jag är en vanlig M vad tror du jag ska välja vill inte att de sitter för tajt. Tack för en jättebra blogg!

  • Käthe Nilsson
   21 October 2010 / 20:10

   Malin, rymliga så gå ner en storlek om du pendlar mellan två. Och tack! 🙂

 3. 20 October 2010 / 19:34

  Jag brukar köpa från The outnet (net a porters outlet), Vanessa Bruno har superbra basplagg och det finns nästan alltid massor, andra märken är t ex Sienna Millers märke, Markus Lupfer, american vintage, By Malene Birger. Jag gillar ju rea så jag kör på det!;-)

  • Käthe Nilsson
   21 October 2010 / 20:08

   Elina, du är ju grym på reatips! 🙂

 4. Lotta
  21 October 2010 / 00:08

  Jag älskar Odd Mollys toppar dom är i 100% bomull och underbart mjuka och ett pluss är att dom ofta har någon söt spets eller rosett i ringningen.

  • Käthe Nilsson
   21 October 2010 / 20:05

   Lotta, tackar, ska kolla in dem också.

 5. 21 October 2010 / 13:04

  Topparna från Simple (hos Free Fashion, bla) är toppenbra (ooh, lite vitsig där). Tunna och håller formen. Har både lång och kort ärm. Topparna från New body är också bra, lite tjockare i strukturen dock.

  • Käthe Nilsson
   21 October 2010 / 20:05

   Librarybeth, tackar för tipset, ska kolla in dem.

 6. 21 October 2010 / 18:27

  Christina Ribels toppar tycker jag är s-u-v-e-r-ä-n-a! Längre i modellen, smickrande skurna och håller färg och form länge. Fast jag vette sjutton vart man får tag på dem på nätet längre… Nån annan som vet?

  • Käthe Nilsson
   21 October 2010 / 20:03

   Camilla, en sådan har jag ju haft, ska kolla in dem igen. Tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.