Tävling – vinn hudvårdskit från Natuvive Age Control


Dags för en tävling! Du kan vinna resa och uppehälle under ett helt år på den här sidan http://www.slapptaget.nu/ men jag kommer också i samarbete med Natuvive att tävla ut 5 st kit till er läsare med rengöring, ansiktsvatten och dagkräm. Det är bra och milda produkter som passar perfekt för den här kallare årstiden. Här är mitt tidigare inlägg om produkterna. Det återfuktande ansiktsvattnet i lotionkonsistens är min favorit bland produkterna som alla innehåller silkesprotein.

För att tävla svarar du på frågan vilket hudvårsmärke/-n du helst använder i normala fall samt ditt bästa hudvårdstips! Jag kommer att dra fem vinnare på fredag så var beredd att kika in här då. 🙂

Leave a comment

 1. 17 October 2010 / 14:17

  Skriv din kommentar här!

  Jag använder Boot no 7 serien i normala fall och mitt bästa hudvårdstips får bli iform utav ett litet rim:

  Rengöring, bra mat, sömn och motion
  håller min hud i bästa kondition

 2. weronicaicentrum
  17 October 2010 / 14:21

  Åh vad skoj.. jag älskar produkter med grönt te, de luktar så gott.

  Jag är väldigt otrogen när det gäller hudvård, mina 38 år till trots har jag inte hittat någon favorit direkt.
  Jag har använt mycket av ACOs produkter tidigare men just nu har jag kört med Serum Vegetal fråN yves Rocher och den är nog INTE bra för min hud som är lite fetare.

  MItt bästa hudvårdstips är vatten vatten vatten, lagom med sömn, undvik socker (yeah right) och stress, rök INTE och sminka dig INTE mer än till fest…jo det är sant.. på sin höjd använder jag lite mascara på vardagarna

 3. Maria
  17 October 2010 / 14:41

  Jag använder Jabu´she!

  Mitt bästa hudvårdstips är fukt & att dricka mycket vatten!

 4. Carina
  17 October 2010 / 15:02

  Jag använder mest Niveas produkter.

  Mitt bästa tips för en bra hy är att dricka mycket vatten och äta sunt. Det är också viktigt att byta handduk och örngott ofta. Och använda bra produkter som är anpassade till hudtypen förstås och se till att bara använda ansiktskräm med solskyddsfaktor.

 5. 17 October 2010 / 15:16

  Jag har ännu inte hittat något speciellt märke som funkar året om. Boots no 7 är bra på sommaren.
  Men nu när det blir kallare ute är jag på jakt efter något nytt.

  Mitt bästa tips är simpelt: rengöring morgon och kväll och mycket smörj!

 6. monica
  17 October 2010 / 15:40

  Jag har svårt att hitta något som jag blir nöjd med. Har torr hy, och vet inte riktigt vad som passar. Är för tillfället nöjd med niveas produkter.
  Mitt tips är rengöring morg. och kväll., sova minst 8 tim och inte låta huden torka ut.

 7. 17 October 2010 / 15:53

  Decleor använder jag,min absoluta favorit!
  Mitt bästa tips är rengöring morgon och kväll,ansiktsmask och scrunn en gång i veckan och massa vatten,frisk luft och sömn!

 8. Mia Wallberg
  17 October 2010 / 15:53

  Apoliva ( tror jag att det heter). Säljs på Apoteket. Mitt bästa tips är att dricka ca 2 liter vatten varje dag.

 9. 17 October 2010 / 16:09

  Jag använder MD och Decleor. Ibland Clinique. Fast inga produkter/märken jag testat känns helt hundra. Skulle gärna prova på ett nytt märke!
  BÄSTA skönhetstipset är det kanske vanligaste, sömn!

 10. B-M
  17 October 2010 / 16:56

  Jag “zappar” mellan Rosenserien, Marja Entrich, Shiseido och Clarins. Bästa tipset är att använda olja då huden känns torr.

 11. 17 October 2010 / 18:14

  Hejsan! Jag använder för det mesta Cliniques och Niveas hudvårdsprodukter. Mina bästa tips är att välja en dagkräm med minst spf 15 och vara försiktig med solen.

  Ha en trevlig kväll!

  Kram

 12. 17 October 2010 / 19:02

  Jag provar ständigt nya produkter men favoriterna är dermalogica och MD Formulations. Bästa skönhetstipset är förstås sömn. Finns inget som gör att man ser så sliten ut som för lite sömn. En annan sak är att sola med måtta helt klart. Solade solarium inför vårt bröllop och jag tycker att jag fått massor med nya linjer efter det. Gör aldrig om det.

 13. 17 October 2010 / 19:20

  Tack så otroligt för dina fina ord! Jag är också rätt säker på att det löser sig när beibs väl kommer, men man hinner verkligen tänka under en graviditet…

 14. Maria
  17 October 2010 / 19:21

  Hej! Jag måste tyvärr anpassa mig efter priset på hudvård. Mest blir det Apotekets produkter såsom Apoliva eller LH300 och badar i Apoteketes babyolja! MEN jag försöker få mina timmars sömn, tränar regelbundet och försöker äta bra mat. Sedan jag gick ner 11 kg förra hösten har min hy förändrats och ser mer livfull ut nu när jag rör på mig regelbundet! Och så mina maniska 2 liter vatten om dagen gör nog sitt till också!

 15. Lina Wistrand
  17 October 2010 / 20:14

  Jag använders Acos produkter från apoteket. Mitt bästa hudvårdstips är att inte använda tvål i ansiktet.

 16. Linda
  17 October 2010 / 20:26

  Skriv din kommentar här! Hej! Just nu använder jag Rosenserien men känner att jag behöver mer fukt. Börjar dessutom närma mig 40!! så det börjar bli dax att tänka på de där fina linjerna. Har även testat REN, Weleda o Hauschka men är inte 100 % nöjd med någon så jakten går vidare.

  Mitt bästa hudvårdstips är att använda så naturliga produkter som möjligt som är snälla mot hud och miljö, så det skulle vara kul att testa den här nya serien.

  Jag älskar att testa nya produkter men det blir rätt dyrt i längden när man är en krämaholic 🙂

 17. Lisa
  17 October 2010 / 21:03

  Just nu använder jag ME produkter. Tycker de är bra och vill ha så naturliga produkter som möjligt,
  Mitt bästa tips är att sova bra och inte stressa i livet, Märks på min hud när jag inte lyder dessa råd, då hjälper inget.

 18. elin, uppsala
  17 October 2010 / 21:08

  Jag använder helst Dermalogica och Yvonne Rydings produkter men kompletterar ibland med någon kräm eller ansiktsmask från andra märken….

  Mitt bästa hudvårdstips är att låta huden vila från smink vissa dagar. Kanske när man är ledig eller så samt att alltid göra rent huden morgon samt kväll.

 19. 17 October 2010 / 21:24

  Använder rengöringslotion från Apoteket och sedan blir det Anti-Age krämen L300 – heter den väl?! Milda och bra produkter! Bäst skönhetstipset? Motion och sömn!

 20. Veronica
  18 October 2010 / 00:29

  Jag använder Clinique och ibland Neutrogena.
  Mitt bästa tips är att använda en peeling 1-2 gånger i veckan och att använda mer “aktiva” produkter under natten (gärna efter peelingen).

 21. Victoria Lindgren
  18 October 2010 / 08:42

  Jag använder natuvives blå förpakning just nu, för mig är det en ekonomifråga då jag är student. men skulle jag få ett helt sett skulle jag bli överlycklig, så jag verkligen kan sköta min torra, känsliga och poriga hud… =) Mitt bästa hudvårdstips är att köpa på sig ansiktsmasker på ullared så man kan ha ett eget hemma budget spa lite när man vill. Det är ju inget tungt så skall en vän åka till ullared så stick fram lite cash och hundvalpsögon. Bra för deppiga ensamma kvällar framför greys.

 22. Sandra
  18 October 2010 / 09:01

  Jag använder Neutrogena och Mary Kay just nu. Mitt bästa tips är att ta ett långt varmt bad (bastu går också bra), peela ansiktet efteråt när huden är varm och mjuk. Använd sedan din favorit ansiktsmask (jag väljer gärna en djuprengörande) och huden blir alldeles underbart mjuk och med fin lyster.

 23. Kameliadamen
  18 October 2010 / 09:17

  Hudvårdstips får bli det mycket enkla att helt enkelt göra regelbundna ångbad för ansiktet. Det förbereder hyn för att bli mer mottaglig för de produkter man sedan använder.
  De produkter jag just nu använder kommer mestadels från Wise. Aromaserum, samt dagkräm, örtansiktsvatten.
  Förvånansvärt bra resultat med len hy som överraskar.

 24. Kerstin Mogren
  18 October 2010 / 09:35

  Jag har inget mirakeltips jag gör som de flesta. Rengör, peelar engång i veckan och gör en krämpeeling någon gång då och då. Jag änvänder Cliniqe och Lumenes produkter för tillfället . Men hoppas på att få prova mer närande produkter nu inför vintern.

 25. Terese
  18 October 2010 / 11:19

  Använder Neutrogenas rengöringsprodukter för stunden för de verkar kunna hålla min hy i någorlunda schack. När ansiktet haft en tuff period brukar jag köra: rengöring, ångbad och sedan en ansiktsmask. Funkar kanon!!!

 26. Yvonne
  18 October 2010 / 11:30

  Skriv din kommentar här!
  Hej! Jag använder Lumenes produkter, Matt touch för rengöring och Time Freeze för återfuktning. Rekommenderar även Lumenes Bluberry mascara som budgetalternativ.
  Jag unnar mig ett besök hos hudterapeuten med jämna mellanrum för att håla hyn i fin form.

 27. 18 October 2010 / 18:26

  I dagsläget använder jag Decleor. Mina tidigare hudproblem är nu helt borta. Och har en fin lyster i huden! Mitt bästa hudvårdstips är Decleor’s Night Balm. Herregud! En riktig prinsesskräm! Huden är slät, ren och perfekt varje morgon. Har man fått en finne så är den nästan helt borta dagen efter! Underverket kallar jag deras Night Balm.

 28. Helena
  19 October 2010 / 07:32

  Just nu använder jag bara HTH i ansiktet och locobase på nätterna, är en riktig torris nu. Tidigare använde jag Garnier, men fick bara torrfläckar. Har inte hittat ngn kräm eller rengöring ännu som passar min torra hy…

  Mitt tips är att inte nöta för mycket på huden denna årstid, låta den vila ist och återhämta sig. =)

 29. Sarah
  19 October 2010 / 10:08

  Jag använder rengöring och creme från Garnier Nordic Essentials! Mitt tips är nog att aldrig slarva med rengöringen, även om man kommer hem sent osv.. inte lägga sig med sminket på, och att även vila från smink ibland!

 30. Tina
  21 October 2010 / 23:07

  Jag använder faktiskt oftast produkter från apotekets sortiment, jag har testat Oliva-serien och just nu använder jag L300 anti age-serien.
  Mitt bästa hudvårdstips kommer från insidan, se till att få i dig vitaminrik mat kombinerat med frisk luft och tillräcklig sömn. Låter uttjatat men det är nog i slutändan det enda som fungerar.

  Tack för en supertrevlig blogg 🙂

 31. Petra
  21 October 2010 / 23:21

  Härligt med en tävling 🙂
  Jag använder oftast de prisvärda produkterna från Dermosil, de har bra produkter som passar från topp till tå.
  Natuvive har jag aldrig testat så det vore jätteskojigt om jag fick göra det.
  Mina hudtips är att inte röka, det torkar ut huden och ökar rynkbildningen.
  Undvik alkohol, det förstör och sliter på kroppen samt
  försök att ha en positiv inställning!

 32. Heidi
  22 October 2010 / 13:32

  Bra med naturliga produkter…Själv använder jag just nu Dermalogica (suveränt men tyvärr alldeles för dyrt) och Lumene (helt ok).
  Mitt bästa hudvårdstips är att göra en ansiktsmask av en vanlig jäst som blandas med lite vatten och för torka en kvart på huden. Eller att helt enkelt äta morötter- efter en dag eller två har man en fräsch lyster i ansiktet (brukar plocka fram extra morötter när jag känner att jag vill se extra fin ut 🙂 ex. till en större fest, arbetsintervju, date etc.

 33. 22 October 2010 / 13:48

  Oj vad glada mina läsare skulle bli om jag kunde lotta ut lite presenter åt dem! Vad kul!

  Mina bästa tips kommer inifrån och verkar förebyggande:

  Drick mycket vatten

  Se till att du får i dig de vitaminer du behöver,

  Sov ordentligt! Inget är så bra som en god natts sömn, för att huden ska se fräsch ut!

  Använd solskyddsfaktor för att förhindra rynkor och solskador,

  Fukt, fukt, fukt från en bra kräm när kylan torkar ut!

  Peela, för att få ut bästa resultat av hudprodukterna.

  Jag köper gärna Lancômes produkter, både i hudvård samt smink.

  Natuvive har jag aldrig använt, men det skulle vara intressant att prova. Jag skulle gärna göra en uppföljning tillsammans med mina läsare, som vinner produkterna, för att se vad de tyckte om Natuvive. Ett inlägg där de får delta med egen text där de tycker och tänker själva. Om du tycker att detta är intressant 🙂

  Kram/Fina Frun

 34. Emelie
  22 October 2010 / 15:50

  Härlig tävling! Jag använder helst Lumene. Dels på grund av bra priser och dels på grund av min känsliga hy som deras produkter hanterar väldigt bra. Mitt bästa hudvårdstips är rengöring och att dricka ordentligt med vatten!

 35. 22 October 2010 / 15:55

  Jag vill ju såklart vara med :)!

  Jag använder framför allt Cliniques hudvård. Håller just nu på att testa lite rengöring från Makeupstore, men än så länge så är favoriten absolut Cliniques 3 stegs rengöring!

  Mitt bästa hårvårdstips är att undvika schampon som är silikonbaserade då det inte rengör alls lika bra som ett utan en silikonbas.. Det finns både i matbutikerna och hos frisören bara man letar! Och rengöringen det är ju den som är A & O!

 36. Carro
  22 October 2010 / 15:57

  Jag använder produkter från MD formulations och decleor. Men jag älskar állt med hudvård och prövar ofta nya produkter.
  Mitt bästa tips är att använda en lermask på finnar över natten. Gör att den försvinner mycket snabbare.
  Min hud är för känslig att använda lermask över hela ansiktet, men perfekt för finnar.

 37. Sari
  22 October 2010 / 19:37

  Jag använder Lumenes produkter.
  Mitt bästa tips är rengör huden noga på kvällen, men skölj bara av ansiktet med vatten på morgonen.

 38. Suss
  22 October 2010 / 21:32

  Jag hoppas inte jag är försent ute nu, men jag chansar 🙂

  Jag använder just nu MD formulations och Decléor men tycker även att t.ex. Yvonne Rydings produkter är bra.
  Rengöring, fukt (inifrån och utifrån), vitaminer, sömn och lite motion kommer man långt med! Och ögoncreme, oj vad jag önskar att jag hade haft det redan i 25-årsåldern 🙂

 39. Marita
  23 October 2010 / 14:37

  Jag använder olika märken på mina produkter.Ger här en lista.Rengöring från aco.Ansiktsvatten från garnier.Serum från boots no 7.Dag/nattcreme från yvonne ryding.Ögoncreme boots nr 7. Hoppas det inte blev för rörigt,men det är så här verkligheten ser ut för mig.Skulle vara kul att få testa en hel produktserie!

 40. Marita
  23 October 2010 / 14:42

  Förlåt,glömde ju mitt tips. Det viktigaste är att hålla huden återfuktad,att sköta rengöring och att återfukta får bli mitt bästa tips.Uttorkad hy är tyvärr ingen vacker syn eller skön känsla,så smörj på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.