Nytt & fräscht

Nu är datorn igång igen – ännu snabbare, allt bortrensat och med Windows 7. Känns toppen, om det inte hade varit för att musen hade gått sönder. Sitter här med en gammal och b-ig sak. Med sladd… *haha*

Leave a comment

 1. 14 October 2010 / 09:47

  Varför Windows när det finns mycket bättre operativsystem?

  • Käthe Nilsson
   14 October 2010 / 09:56

   Mileee, finns det bättre? 🙂

 2. 14 October 2010 / 13:38

  Windows 7 är toppen,företaget jag jobbar för var bland de första i sverige som hade det så ingen kunde hjälpa mig när jag fick problem:)Men nu funkar det toppen;)

  • Käthe Nilsson
   14 October 2010 / 22:05

   curlingmamman, har varit jukt nöjd hela dagen, bättre än xp och vista. Då vet jag vem jag ska fråga om det börjar strula. 🙂

 3. 14 October 2010 / 22:03

  Ja men visst finns det bättre! Ubuntu Linux säger jag bara, inga virus inget skit. Fungerar hur bra som helst och det är gratis.

  • Käthe Nilsson
   14 October 2010 / 22:08

   Mileee, fast Works verkar så trist. Förresten så har min bästis Linux och den kraschade i förra veckan. Vilket statistikunderlag! 🙂

 4. 14 October 2010 / 22:13

  OpenOffice.org 😉 Jämför du antal kraschar i Linux med Windows vinner Windows lätt. Min dator har kraschat max 5 gånger på 5 år, och med en krasch menar jag då att jag fått stänga av och starta om den abrupt men utan att något försvunnit eller förstörts.

  • Käthe Nilsson
   15 October 2010 / 08:30

   Mileee, men har du provat Windows 7, det är lovely. :))

 5. 15 October 2010 / 09:07

  Har inte provat det än, dvs hårdkört utan mest fingrat, men jag kan garantera att det inte slår min Ubuntu. Krypterad hårddisk, starttid på mindre än 10 sekunder, fullt kontroll på hela min dator, inga virus och jag kan välja till Kubuntu om jag vill ha lite mer “Mac”stuck. Jag kan välja och vraka bland massor av gratisprogram och kan plocka ihop ett paket som jag vill ha. Första veckan när jag bytte från Windows till Linux var jag ganska motsträvig, tänkte att Windows var mycket bättre och jag var van med gränssnittet. Nu är jag HUR nöjd som helst och jag vägrar gå tillbaka. Om du testar i en månad så tror jag att du också kommer märka av skillnaden och inte gå tillbaka 😀

  • Käthe Nilsson
   15 October 2010 / 13:10

   Mileee, hm, kanske nästa gång då. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.