Kavajtokig

Jag har återupptäckt kavajen igen. Det är så business-snyggt! Jag är inte alls förtjust i looken med stel skjorta under utan gillar det här bättre, dock med en finare t-shirt eller annan topp så det inte blir för bart på dagen. Plagg från Net-a-Porter är inte det billigaste så senare idag kommer mina budgetförslag. Har hittat bra alternativ under 1000 kr. 🙂

Leave a comment

 1. 14 October 2010 / 14:38

  Riktigt snyggt! Gillar ögonbrynen hon har också:-D

  • Käthe Nilsson
   14 October 2010 / 22:05

   Elinas Hem, ja coola! 🙂

 2. 14 October 2010 / 15:23

  Tusen tack för den fina kommentaren! Jag har flyttat till Norge nyligen och försöker sätta personlig prägel på huset jag bor i. I princip ett heltidsjobb! 🙂 😉

  • Käthe Nilsson
   14 October 2010 / 22:05

   Johanna, inredning tar så mycket tid så jag har avstannat det projektet helt just nu. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.