Måndagens kläder

Idag har jag på mig ett långt svart linne från H&M, mullvadsfärgad volangkofta från H&M, smidad ring som jag fått av mamma och pappa, mörka jeggings från Only och mörkbruna UGGs i skinn som jag fått av mamma.

Det är så tråkigt att komma på vad man ska äta varje dag så nu har jag börjat med veckomatsedel igen. Jag testade Linas Matkasse men tyckte att själva matlagningen tog för lång tid på vardagarna och att många av recepten var onödigt krångliga med många ingredienser. Hittade dock flera favoriter jag fortfarande gör. Idag tänkte jag göra Wallenbergare med mos och ärtor, imorgon isterband, på onsdag oxstek, torsdag något med hokifilén och fredag har jag inte bestämt än, kanske tacos.

Leave a comment

 1. Suss
  11 October 2010 / 21:23

  UGGsen är verkligen snygga!
  Veckomatsedel är superbra, tycker jag! Gjorde det jämt förr, men har varit dålig med det ett tag. Ska försöka ta tag i det igen, det är verkligen trist att försöka komma på något varje dag…

  • Käthe Nilsson
   13 October 2010 / 08:25

   Suss, tack!

 2. 11 October 2010 / 22:45

  Snyggt Käthe du har bra smak!:) Jag har oxå funderat på Linas Matkasse.. men jag vet inte..hehe har hört lite olika.. Vi får se!;)

  Kraam

  • Käthe Nilsson
   13 October 2010 / 08:24

   Izabell, tack! 🙂

 3. 12 October 2010 / 02:45

  Den koftan har jag också, fast i rosa – tycker den är jättefin och användbar!
  Isterband är ju så gott, men låter inte gott alls på namnet.
  En favorit med hoki för mig är en fiskgratäng med fisk i botten, tomatskivor, creme fraise och mycket örtsalt ovanpå. Superlätt och ooootroligt gott, men kokt potatis till förstås 🙂

  • Käthe Nilsson
   13 October 2010 / 08:24

   Ida, tack för fiskreceptet!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.