Spännande

Skön söndagkväll och vi hann städa idag och äta med tända ljus och ha familjemys. Den närmaste månaden känns så spännande på många sätt för mig, på många olika plan. Vet inte riktigt vilken riktning det kommer att ta och det är just det jag tycker är så spännande. 🙂

Är ni rädda för förändringar?

Leave a comment

 1. 11 October 2010 / 13:37

  Inte ett dugg rädd för förändringar här heller, tvärtom!:-D Det är så roligt när det händer nya saker, och är man bara driftig så kan man göra det bästa av alla situationer tror jag. Är man rädd så kommer man ju heller inte vidare i livet och då tror jag att man missar massor! Våga för att vinna heter det ju:-) Lycka till med din förändring!

  • Käthe Nilsson
   11 October 2010 / 19:54

   Elina, tack. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.