Bra i garderoben

Svarta neutrala byxor, en välsittande kavaj i lämplig basfärg och en snygg men samtidigt enkel blus. Det är något min garderob skriker efter, eller skrek efter för jag har hittat svarta treggings, men jakten efter det andra går vidare. Dessa basplagg funkar i många, många olika sammanhang tillsammans med andra plagg. Visst har jag många kavajer men nästan bara från H&M och de se tyvärr billiga ut i vissa sammanhang, funkar inte överallt. Samma sak med blusen som måste vara mycket välsittande och ha en klädsam färg. Den ska funka att ha utanpå såväl som nerstoppad. Som ni märker är jag less på budgetplagg när det gäller kavajer och blusar. Bättre en rejäl grej som kostar lika mycket som sju dåliga kavajer.

Ni kanske har något bra tips till mig? Kavaj är nog det svåraste. Vill ha en enkel utan puffärm och den ska sitta snyggt också som oknäppt. Inte för lång.

9 Comments

 1. 6 October 2010 / 15:27

  Jag tycker man kan hitta vissa riktiga guldkorn på Zara ibland när det gäller kavajer, blusar brukar dessvärre inte ha alltför hög kvalité. Min favoritkavaj är från Zara, välsydd, så snygg och känns lyxig. Den kostade 6-700 kr =)

 2. Mia
  6 October 2010 / 16:56

  Ett tips är Black Collection, hörnet Sturegatan och Humlegårdsgatan.. Allt svart och superkvalité och det finns allt! Min fasters butik och jag handlar alla mina svarta basplagg där..

 3. camilla
  6 October 2010 / 18:14

  Jag har hittat en på MQ i märket stockh lm som faktiskt är bra. Fin passform och bra tyg. Kostade ca 800
  Annars tycker jag Fillippa K har bra passform, iaf för en svankande rygg 🙂

 4. Cecilia
  6 October 2010 / 18:41

  Även jag gillar MQ och märket Stockhlm för kavajer. Jag har två stycken som båda sitter mycket bra och jag tycker de är prisvärda när de kostar ca 700-800 kr.

 5. lollo
  6 October 2010 / 18:49

  Skriv din kommentar här!
  Tänker också Tiger som har många olika modeller för olika kroppstyper och i flera basfärger, svart, marin, grå och brun tror jag!

 6. 6 October 2010 / 19:05

  Jag hittade min kavaj på JC av alla ställen. Svart, välskräddad och av lite längre modell. Älskar den!

 7. 6 October 2010 / 19:49

  Bra tips, vissa plagg är det verkligen lönt att lägga ut lite mer pengar på när man hittar något som sitter riktigt bra. Jag tycker Esprit brukar ha riktigt bra kvalitet till ett rimligt pris.
  Jag behöver en helt ny garderob. Önskar bara att jag hade någon som kunde inhandla den åt mig också.

 8. 6 October 2010 / 21:06

  Tiger och Filippa K brukar ha snygga och välsittande kavajer tycker jag…

 9. Käthe Nilsson
  7 October 2010 / 09:13

  Tack för era tips! Ska testa där ni föreslår! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.