Tisdagens outfit

Idag har jag haft på mig en finstickad tröja från La Redoute, sjal från Missoni, cape från H&M Diveded (när jag inte var för varm), mörkblå jeans från Only och skor från Hope. Smycken, som inte syns, från Glitter och Disney Couture.

Har hittat en hel del kul shoppingtips från Entré i Malmö. Första gången jag var där, faktiskt. Fördelen är att många av affärerna har bra sortiment och det är inte så mycket som är slusålt. Ett plus också för att garaget är rymligt, betydligt mer plats än t.ex. hos Hansa. New Yorker tilltalade mig tyvärr inte, kändes mest rörigt. Mango var fint, hos Monki hänger kläderna tyvärr så dåligt att det är svårt som kund att hitta rätt (gillar inte alls butikskonceptet), MQ och Esprit var toppenbra, Glitter bra som vanligt, Deichmann var rörigt med en massa skokartonger, hos Next fanns en del godbitar men kanske lite väl dyrt med tanke på kvaliteten (fick Topshop-vibbar). Ja, det var lite snabbt min uppfattning. 🙂
Har ni varit där, på Entré? Vad tyckte ni?

Leave a comment

 1. Cissi
  5 October 2010 / 19:27

  Är ofta på Entre eftersom jag tränar där å då är det ju väldigt lätt att man råkar slinka in i några butiker 🙂 tycker det är så skönt att det aldrig är mycket folk där, de har bra utbud, är fräscht å har öppet till åtta på vardagar!

  • Käthe Nilsson
   6 October 2010 / 08:41

   Cissi, ja det var väldigt lite folk där. Skönt när man vill slippa köer.

 2. camilla
  5 October 2010 / 20:00

  Lustigt, men skönt, att höra ngn annan säga att Monki är en jobbig butik med ett helt obegripligt koncept och inredning. Går aldrig in där. Blir yr i huvudet av för hög musik, rörig inredning och alla dessa speglar som man nästan går in i.

  • Käthe Nilsson
   6 October 2010 / 08:40

   Camilla, jag funderar om tjugoåringar som vuxit upp med MTV ser det på annat sätt? 🙂

 3. 5 October 2010 / 20:06

  Ha ha, jag var också inne på Monki en gång eftersom jag såg att dom hade många fina kjolar på hemsidan. Men jag blev helt förvirrad i butiken. Det var mörkt och jag fattade inte vilka grejer som var till salu… Det blir inga fler besök där för min del 🙂
  Det ska bli kul att se vad Du har hittat!

  • Käthe Nilsson
   6 October 2010 / 08:39

   Emma, jag blir förvirrad och irriterad. )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.