Recension: bareMinerals Flawless Definition Volumizing Mascara

Jag gillar I.d/bareMinerals produkter, särskilt deras foundations som känns riktigt bra för huden. Mascara från bareMinerals har jag dock aldrig testat eftersom jag fått för mig att de inte är bra. Eftersom jag fick hem en testmascara när jag beställde från Hudoteket sist så passade jag på att testa. Till min förvåning är den en riktigt bra vardagsmascara. Den ger volym samtidigt som den inte klumpar. Borsten är stor och hjälper till en hel del. Dessutom känns den mild och är lätt att ta av på kvällen. Något som det läggs för lite fokus på, enligt mig, är att en mascara ska gå lätt att få av för annars spelar det ingen roll hur mild den är, den sliter vid borttagningen. Jag tror jag ska ha den vid fest också. Ny favorit för mig.

Priset ska jag ta reda på idag!

Uppdaterat! Priset ligger på hela 365 kr och Hudoteket ska få in den inom kort och då borde den komma ut i andra butiker också.

Leave a comment

    • Käthe Nilsson
      6 October 2010 / 08:38

      Izabell, tack för tipset!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.