Vardagslyx

Crabtree & Evelyn Gardeners Hand Therapy är en av mina favorikrämer för händerna. Ett extra plus blir det för den smarta pumpflaskan och att den varar så länge. Jag har varit utan den i några månader men nu är vardagslyxen återställd.

Crabtree & Evelyn säljs bl.a. hos Accessora och Eleven.

Leave a comment

 1. Magdalena
  30 September 2010 / 19:23

  Jag hittade mina favoriter för händer och fötter ifrån Clarins. Köpte upp ett lager på Mallorca iom att det är halva priset där nere jämfört på Kicks/Åhlens. Mina fötter har aldrig varit så fina som nu och handkrämen kommer jag aldrig att byta ut. Handkrämen göra att naglarna blir starkare och jag bryter dom inte lika lätt längre. Testa den finns på ByBloom.

  • Käthe Nilsson
   1 October 2010 / 11:12

   Magdalena, ja den är också jättebra! 🙂

 2. 30 September 2010 / 19:55

  Hejsan!
  Åhh jag ÄLSKAR Crabtree & Evelyns handprodukter, jag brukar köpa mina på Kicks. Ha en trevlig kväll!

  Kraam Izabell

  • Käthe Nilsson
   1 October 2010 / 11:11

   isabell, visst är de underbara. Ha en trevlig fredag! 🙂

 3. 30 September 2010 / 19:59

  Ja, den är verkligen underbar! Jag har min flaska på jobbet, och den gör verkligen att vardagen känns lite mer lyxig!

  • Käthe Nilsson
   1 October 2010 / 11:11

   Frida, jobblyx! 🙂

 4. 1 October 2010 / 10:08

  Bästa vardagslyxen =)

  • Käthe Nilsson
   1 October 2010 / 11:09

   Kerstin, visst är det! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.