Kvällsmat

Jag har precis avnjutit en mycket god västerbottenpaj med lax från Mimmas i Vellinge och kom på att jag ska ta en helt datorfri kväll och inte göra ett dugg, bara sitta framför dumburken. Jag förbereder ett eller två inlägg och sedan stänger jag igen datorn. Minns inte sist jag gjorde det. Vilken abstinens jag kommer att få. :))

Leave a comment

 1. 29 September 2010 / 18:38

  Mmm…det där ser riktigt gott ut!

  Tänk vad mycket roligare det kommer bli att öppna datorn imorgon. En massa nya uppdateringar och andra spännande saker som har hänt:)

  • Käthe Nilsson
   30 September 2010 / 14:14

   Linda,, var skitgott! 🙂

 2. Lilla A
  29 September 2010 / 19:45

  Ha en skön kväll då 🙂

  • Käthe Nilsson
   30 September 2010 / 14:13

   Lilla A, tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.