Måndagens outfit

Här har jag utgått ifrån mina rosa Converse som jag inte använt så jättemycket. Jag gillar dem för att de är platta, sköna och fungerar som färgklick. För att inte få en utpräglad “tonårslook” har jag valt en kvinnlig volangcardigan (ett kap från H&M som hade erbjudande på dessa för ett tag sedan – 50 spänn). Jag har också valt röda naglar (Chanel) för att det också är ett klassiskt och kvinnligt attribut. Halsbandet kommer från H&M, kjolen likaså, t-shirten från Kain och de bruna strumpbyxorna från Falke.

Har valde ni att styla er idag? Skicka gärna in bild (max 1000 pixlars bredd) till info@kathe.nu.

Leave a comment

 1. 27 September 2010 / 21:48

  Sååå coolt! Jag passade idag eftersom jag ju hade min fotoshoot 😉

  • Käthe Nilsson
   27 September 2010 / 22:52

   Molly, då hoppas jag på en variant imorgon! 🙂

 2. Lilla A
  28 September 2010 / 13:05

  Riktigt snyggt !!!! Har själv volangcardigan fast i svart,tycker den är jätte söt.

  • Käthe Nilsson
   29 September 2010 / 17:13

   Lilla A, tack, blev sugen på den i svart också. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.