Färdigmat

Nästan all fryst och kylig…. kylad…. förkyld…. äsch, ni vet vad jag menar – färdigmat i kyl eller frys, är nästan oätlig. Maten från gooh! som Charlotte Flinkenberg visar upp i bloggen faller mig dock i smaken. Köttbullar, potatismos (riktig!) och sås är mumma och jag ser fram emot den i vinter när jag ska till Åre med bland andra Alexandra. Perfekt lunchmat. Ja, gooh! inte Alexandra.. Rätt bra till kvällen också eftersom man blir så ofantligt trött på skidsemester.

Tror det är dags för mig att lägga mig nu. 🙂

Leave a comment

  1. Carro
    28 September 2010 / 01:38

    Håller fullständigt med om att den mesta “frys maten” är oätlig. Det andra lät gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.