Utmanande outfits

Det är alltid bra att tygla kreativitet med regler, att begränsa sig. Det i sig kan skapa mer inspiration. Jag utmanar därför mig själv och andra som vill styla om och förnya sig i veckan som kommer. Här är förslag på fem olika teman som ska få igång inspirationen. Välj ut outfiten på kvällen om du är morgontrött liksom jag.

1. Vilket plagg har du inte använt på länge? Välj ett plagg du tycker om och styla det med rådande trender.

2. Utgå ifrån ljusa eller vita/ivory strumpbyxor och bygg upp outfiten kring detta. Hur mycket eller lite av benen du vill visa väljer du själv.

3. Blanda olika material som stickat, skinn, siden m.m. i samma färgskala eller olika färger.

4. Vilken är din favoritaccessoar? Utgå helt ifrån den.

5. Välj ett par favoritskor du inte har använt på ett tag och låt de bestämma hur den övriga outfiten ska se ut.

6. Utgå ifrån en kavaj, svart eller brun.

7. Fixa håret på ett nytt, lätt sätt, t.ex. från mittbena till sidobena och sätt på dig dina snyggaste jeans.

Var beredda att ta bilder och skicka in. 🙂

Leave a comment

 1. 26 September 2010 / 11:40

  Kul utmaning! Just nu har jag hjärnsläpp eftersom jag i morgon ska fotas i en tidning och har blivit uppmanad att ha vitt, ljusgrått eller beige, alltså ljusa färger. Hjälp vad ska jag ta, alla förslag mottages tacksamt!

 2. 26 September 2010 / 12:42

  Åh, vad kul 🙂 Det hade jag velat testa varje dag hela veckan, men jag kommer bara ha jobbarkläder – blää. Får kanske prova nästa helg i alla fall.

 3. 26 September 2010 / 18:47

  Mycket kul o bra tips! Ska genast försöka omsätta dem i praktiken!

 4. Carro
  27 September 2010 / 07:58

  Superbra tips! Tack :))

  • Käthe Nilsson
   27 September 2010 / 10:40

   Carro, vad bra! 🙂

 5. Lilla A
  27 September 2010 / 09:00

  Åhh vilken kul grej! Ska verkligen försöka haka på detta. Tycker det är super att kolla in dina outfits och önskar ibland att jag vågade mer. Ta tex när du har shorts och strumpbyxor,hur snyggt som helst men kan man ha det när man är 40 som jag? Jag skulle lätt kunna ha det, men bryr mig nog lite för mycket om vad andra tycker,och jag vet många som skulle säga “men tror du att du är 20år eller” Tack för en underbar blogg.

  • Käthe Nilsson
   27 September 2010 / 10:39

   Lilla A, vad kul att du gör det! 🙂 Du är vekrligen inte för gammal! Kör på säger jag och strunta i en tråkig omgivning. De är säkert bara avundsjuka eller önskar att de vågade själv. Ju fler som vågar desto bättre. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.