Testat två nya foundations


I förrgår passade jag på att testa två nya foundations. Den ena var nya Matte från I.d./Bare Minerals. Den ger ett matt och fint resultat men jag upplever inte att den sätter sig i fina linjer.

OBS! Nyanserna är inte överförbara från originalfoundation, jag har fairly light normalt men för Matte är det Fair som gäller.

Jag testade också Clinique’s nya Superbalanced Powder Makeup. Den finns i fyra olika nyanser och jag upptäckte med makeupartistens hjälp att det förvånansvärt nog var den näst ljusaste nyansen, nr 2, som passade mig bäst, och inte den ljusaste. Eftersom jag precis hade fått Matte i hela ansiktet så testade jag bara på käkpartiet så jag kan inte säga mer än att den kändes intressant.

Jag funderar på att införskaffa någon av dessa foundations.

Leave a comment

 1. 24 September 2010 / 19:10

  Jag håller på att testa Superbalanced Powder Makeup. Den verkar riktigt lovande! Jag ska snart fixa en recension…

  • Käthe Nilsson
   24 September 2010 / 19:17

   Kerstin, ser fram emot din recension!! Hur upplever du nyanserna? Den finns ju bara i fyra olika.

 2. 24 September 2010 / 21:07

  Jag köpte den grå kjolen från Ginatricot idag. Tack för tipset. Den kommer bli använd mycket i vinter. 🙂

  Är sugen på att testa mineralsmink. Kommer mig dock inte för att göra det. Är så inkörd på “det gamla vanliga”.

  • Käthe Nilsson
   25 September 2010 / 09:24

   Hanna, vad kul att du gillade den. 🙂

 3. Magdalena
  24 September 2010 / 23:22

  Var du inne på Kicks Mobilia idag??

  • Käthe Nilsson
   25 September 2010 / 09:24

   Magdalena, japp! 🙂

 4. 26 September 2010 / 18:50

  Jag fick 02:an (ljusast i Sverige). Den funkar bra för mig trots att jag är väldigt blek. I tex England verkar de ha fler färger, så om man inte hittar någon här kan man ju leta när man är ute och reser. Dock gör mineralformulan att matchningen är ganska förlåtande, ås jag tror att många kommer att kunna hitta rätt även bland de fyra om finns här.

  • Käthe Nilsson
   27 September 2010 / 10:41

   Kerstin, tack för tipset! Jag köpte 3:an och trodde att jag fått den näst mörkaste. Hur tycker du att färgen är?

 5. Magdalena
  26 September 2010 / 20:37

  Såg dig där när jag jobbade i fredags..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.