Bedövad

Jag var hos tandläkaren i eftermiddags efter att ha haft rejält ont i några dagar. Jag hann trissa upp mina tankar och fick för mig att det skulle sluta med både rotfyllning och utdragning, men det blev en ny lagning. Den vassa kanten som uppstått hade bara irriterat tandköttet.  

Bedövningen var det värre med. Efter tredje sticket med extra potent bedövningsmedel så “tjongade det till” (<– tandläkarens uttryck) och tanden kunde lagas. Jag som var så spruträdd tidigare klarade av tre stick. Får tacka IVF:en för det. Sörjer lite över att det inte kan bli någon middag ikväll, men får väl njuta av fil, socker och kanel. Rätt gott faktiskt.

Leave a comment

 1. Helena
  22 September 2010 / 20:18

  Visst är det härligt när man ÄNTLIGEN tagit steget och kommit ut klar från tandläkaren! Jag tycker det är så gruvsamt. Jag veet att en tand är paj…måste ringa och boka tid!!

  Nu när jag sett att du överlevt hos din tandläkare så vågar nog jag m ta steget dit 😉

  Hoppas du får en mysig kväll trots bedövning!

  Kram till dig!

 2. 22 September 2010 / 23:33

  Stackare, hoppas bättre nu?

 3. 23 September 2010 / 00:23

  Filmjölk är så gott! 😀 Dock “behöver” jag inte äta det efter tandis då jag aldrig tagit bedövning. Gillar det onda på något sätt… Och så har det bara varit småhål som behövt borras 🙂

  Skönt att bli av med den vassa kanten!

 4. 23 September 2010 / 07:04

  jag är absolut inte rädd för tandläkaren eller sprutor men varje gång jag ska dit så känner jag bara att jag vill inte. Jag tycker det är så fruktansvärt obehagligt…

 5. 23 September 2010 / 11:48

  oh, poor you, tandläkarbesök är inte alltid så roliga – eller billiga för den delen ;)!

  • Käthe Nilsson
   23 September 2010 / 21:18

   Tack alla. 🙂 Idag är det bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.