Kortare och kanske toning/pastell


Foto: Idag före frisörbesöket.

Idag ska jag till min frisör Marie på Hair Moment. Jag tänker mig en kortare uppklippning framtill. Jag har lite uppklippt redan även om det kanske inte syns så väl på bilderna men vill testa en uppklippning som börjar vid käklinjen, d.v.s. längre upp, för att kunna variera mer. Jag tror det är ett bra alternativ till längre lugg som en tredjedel av er röstade ner. Och så är jag sugen på någon form av bottenfärg. Eller varför inte tona topparna som blivit trendigt igen. Jag får se.

Planerar ni att göra något nytt med håret? Vad?

Leave a comment

 1. Nette
  21 September 2010 / 20:15

  Jag är ganska sugen på att klippa av sådär en decimeter av håret. Har nedanför axlarna nu och skulle vilja ha något pageaktigt. Frågan är bara om det funkar med mitt tjocka fluffiga hår…

 2. 25 September 2010 / 17:51

  Jag har klippt mitt väldigt kort och färgat det mörkare denna vecka 🙂

  • Käthe Nilsson
   26 September 2010 / 11:38

   Donnasandra, blev jättefint!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.