Natuvive Age Control

Jag har just fått hem ett presskit hudvård med anti-aging-egenskaper från Natuvive. Jag ska känna på produkterna i helgen. Just anti-age produkter är mycket intressant och svårt eftersom man kan ha olika hudtyper som också påverkar förutom åldrandet. Jag kan t.ex. inte smälla på vilka feta anti-agingkrämer som helst utan att min hud slår bakut.

Ögonkrämen ska jag prova först. Ögonkrämer är nog det jag brinner för mest just nu. Vid en snabbtest känns den silkig och lätt. Ansiktsvattnet är krämigt och perfekt för vintertorrisar.

Produkterna innehåller nästan bara naturliga ingredienser. De är parabenfria men jag har inte hittat något än om de innehåller mineralolja eller ej. Ska kolla upp det.

Produkterna finns på apoteken och ansiktskrämerna kostar ca 250 kr.

Uppdaterat! Produkterna ska inte innehålla någon mineralolja. Toppen!

Leave a comment

 1. Carro
  17 September 2010 / 20:05

  Spännande att se vad du tycker om dom.
  Apoteket är ju normalt inte känt för att ha bra hudvård till ansiktet, som sagt mineralolja är ju vanligt där.
  Men dom kanske har skärpt sig :))

 2. 18 September 2010 / 09:33

  Kul att det finns produkter på apoteket som inte innehåller en massa skräp. Min svärmor som är chef på ett apotek har på min begäran efterfrågat ekologiska produkter, men fått till svar av tillverkarna att det inte finns någon efterfrågan på sådant hos apotekets kunder. Och det är nog en stor missuppfattning. Jag tror det handlar om att folk i allmänhet räknar med att apotekets produkter är bättre än vad de är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.