Lårfickor

De här snygga byxorna finns hos Gina Tricot. Sitter de lika fint på mig och dig som på modellen så är det ett bra köp. Enkla men samtidigt lagom mycket detaljer som piffar upp. Ett billigare alternativ till J Brand. Jag är helt såld på tajta byxor med lårfickor.

Leave a comment

 1. 16 September 2010 / 17:12

  Känns som att det blir för mycket fokus mot höfterna med dessa. Men på någon som inte har så breda som mig kan det nog vara fint!

  • Käthe Nilsson
   16 September 2010 / 22:26

   Ida, ja verkligen fokus. Ett annat alternativ är annars att välja ett par i lösare modell så att man inte visar exakt var höfterna är.

 2. 16 September 2010 / 18:19

  Det känns som om allting från 90-talet håller på att komma tillbaks. Jag känner mig inte alls sugen på det. Det var ju inte alls särskilt längesedan jag hade byxor med lårfickor, poncho, transparenta tunikor, glasögon med mörka bågar etc. Känns konstigt att ha sina tonårskläder igen tycker jag 🙂 Men byxorna är snygga! Det tyckte jag då och det tycker jag fortfarande.

  • Käthe Nilsson
   16 September 2010 / 22:25

   Emma, konstigt nog har jag inte så jättemycket minne av 90-talet, mer av 80-talet. 🙂

 3. 16 September 2010 / 21:47

  Snyggt! Fast inte så smickrande…om man inte har väldigt smala lår…..:)

  • Käthe Nilsson
   16 September 2010 / 22:21

   Carina, då kan man ju alltid välja ett par byxor som inte sitter så tajt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.