Genialiskt

Jag var på seans tidigare ikväll. Toaletten hade två toastolar vilket är fantastiskt bra. Tjejsnack på toaletten slår allt. Efteråt fikade vi i bilen efter att ha köpt kaffe och donuts på Burger King. Också helt fantastiskt att sitta i bilen och känna sig som en polis. Och fortsätta med det fantastiska tjejsnacket.

Passar på att berätta vad jag hade på mig idag. Det blev en svart t-shirt från Acne, asymmetrisk cardigan från Best Behavior, halsband från Erica Weiner, svarta treggings med skinnkilar från Only, skor från Vagabond, trikåcape från H&M Divided och svart väska från Marc by Marc Jacobs.

Leave a comment

 1. 16 September 2010 / 09:08

  Hihi, smart med dubbeltoa! Och fin kofta, jag har en likadan 😉

  • Käthe Nilsson
   16 September 2010 / 22:27

   Frida, bra koftsmak du har. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.