Hårgriller

En del pressutskick är farligare än andra. Jag blev sjukt sugen att testa dessa toningar från Schwarzkopf men ska försöka övertala en icke ont anande vän istället.  Färgerna jag fick hem är kaffebrun och extra ljus askblond. Kanske någon som anmäler sig frivilligt?

Den nya färgen som ska vara lika mild som en intensivtoning heter Soyance och kostar 98 kr. Finns redan ute i butik. Mini Andéns färg heter Ljus Gyllenbrun för er som vill apa efter.

Leave a comment

 1. Maria Q
  15 September 2010 / 16:19

  Kaffebrun ser riktigt läcker ut! Jag som ska färga hemma själv nästa helg (efter rådfrågan hos min frisör givetvis som klipper mig helgen efter) måste ju bara prova den! Eller vad menade du med frivillig? Skicka den till mig vettja!

  • Käthe Nilsson
   16 September 2010 / 00:20

   Maria Q, den är redan bortlovad tyvärr.

 2. Jessica
  15 September 2010 / 20:35

  Gud så snygg färgen som Mini har är! Shit, precis vad jag letat efter!

  • Käthe Nilsson
   16 September 2010 / 00:19

   Jessica, visst är den snygg!

 3. Josefine
  16 September 2010 / 08:21

  Kan gärna vara försökskanin på den askblonda. Brukar använda Loreal Rècital i färgen Stockhom men en färg som är skonsamare är ju mer än ett plus.

 4. 16 September 2010 / 11:51

  Åh, skicka kaffebrun till mig 🙂 Hihi

  • Käthe Nilsson
   16 September 2010 / 22:27

   Nathalie, ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.