Fransar & bryn

Sonen är hemma och förkyld så jag passade på att göra hemmaaktiviteter igår, som att färga fransarna i blåsvart och ögonbrynen i brunt. Refectocil är det bästa på marknaden tycker jag!

Bjuder på den här bilden för att jag själv älskar att se fula bilder på folk. 🙂 Dags att bjuda tillbaka.. Har fuktmask och en djuprengörande mask på orenheterna. Ögonbrynen har blivit klippta för första gången efter ett tips från en läsare. Kammade först upp dem och klippte jämt och sedan ner för samma procedur. Nu är det mindre risk att de ser oborstade ut och de ligger på plats bättre.

Leave a comment

 1. 15 September 2010 / 10:14

  Jag har varit hemma med en monsterfrkylnning några dagar, och det är precis sånt här jag har ägnat mig åt =)

  • Käthe Nilsson
   16 September 2010 / 00:26

   Kerstin, krya på dig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.