Vad jag skäms!

Ser jag ut som på bilden. Och det borde jag med den utväxten. Tur att jag ska till frisören i nästa vecka. Lyllos er som passar i lugg, det blir så frisyrigt när man klipper lugg men tyvärr passar jag inte i det. Jag har dock börjat fundera på mellanalternativ, d.v.s längre lugg som ligger åt sidorna. Vad tror ni om det? Please, tipsa mig om inspirationsbilder. 🙂

Leave a comment

 1. 13 September 2010 / 22:36

  Käthe!
  Du är jättefin i den frisyr du har!
  Absolut inte lugg.
  Halvlugg, nja. Skulle nog inte föreslå det, du har ett väldigt fint ansikte och skall inte gömma det bakom hår……..:)

  • Käthe Nilsson
   15 September 2010 / 09:00

   Carina, men kanske lite tråkig? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.