Billigt

Jag har testat den nya parfymen Womanity från Thierry Mugler och den är unisex-aktig och faktiskt ganska god även om det inte är min typ av parfym. Men vad är det för reklambild? Är det bara jag som tycker den är fruktansvärd? Ser så himla billigt och omodernt ut, inte alls woman.

Leave a comment

 1. Camilla
  12 September 2010 / 17:13

  Håller med dig fullständigt. Riktigt tacky reklambild.

  • Käthe Nilsson
   12 September 2010 / 21:15

   Camilla, tacky var mitt i prick.

  • Käthe Nilsson
   12 September 2010 / 21:15

   Katarina, tack för tipset om bloggen. Min tanke var att klanka ner på annonsen/reklamen och inte den verkliga tjejen bakom. Fast om jag bara ska gå efter bloggen image så verkar den stämma bra med parfymreklamens image.

 2. 12 September 2010 / 23:44

  Hemsk bild, verkligen. Dock så komemr min favoritparfym from just Thierry Mugler. Angel heter den och är en ganska tung/stark, underbar kvällsdoft 🙂

  • Käthe Nilsson
   13 September 2010 / 22:23

   Ida, då kanske jag ska testa den. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.