Lördag

Jag och katterna är hemma och skrotar och resten av familjen spelar fotboll. Tyvärr är fotboll och tennis samtidigt så vi ska försöka få till det varannan lördag. Jag är inte heller ett fan av att fylla barns kalender med planerade aktiviteter nästan varje dag och så retar jag mig på att det verkar vara så seriöst i sportsammanhang redan i den här åldern på många orter. Verkar dock bra här på orten. Barn i sexårsåldern ska leka och testa olika sporter och annat, inte satsa på en sportkarriär seriöst. När ska de annars hinna att bara vara och utveckla sin fantasi när allt i minsta detalj är så planerat? Nej, jag är övertygad om att det inte är bra. Och ännu värre är det när föräldrar ettrigt planerar vad barnen ska göra oavsett om de vill eller ej. Sånt får mig att kräkas.

Men till något annat. Vi ska till inflyttningsfest ikväll utan barn. Det var säkert hundra år sedan sist och nu är det dags igen. Ska bli kul! Ska kolla i garderoben vad jag ska ha på mig. Vet inte alls vad jag ska satsa på.

Vad har ni för er idag?

Leave a comment

 1. 11 September 2010 / 12:07

  Ska på invigning av vårt nya fina sagorum och är riktigt nervös över att ingen kommer…;-/

  • Käthe Nilsson
   12 September 2010 / 10:58

   Molly, hoppas ni fick många besök!!

 2. Magdalena
  11 September 2010 / 12:56

  Ska ta det lugnt efter första jobbveckan sen semestern. Fick igår Chanels nya höstnagellack 489 Rose Insolent av min mamma som hon köpte på Palma flygplats. Den ska jag måla mina naglar/tår med idag och är snyggt till min solbränna från Mallorca.

  • Käthe Nilsson
   12 September 2010 / 10:58

   Magdalena, låter jättefint!!

 3. Magdalena
  12 September 2010 / 13:18

  Beauty Box på Mobilia har oxå fått in nagellacket men var billigare på flygplatsen. Färgen gör att man får kvar sommarkänslan lite till!!!

  • Käthe Nilsson
   12 September 2010 / 21:19

   Magdalena, aha, då ska jag kolla in på Mobilia ngn dag. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.