Fredagsfika

Så var det äntligen fredag!! Sonen är lämnad på skolan och när jag på hemvägen tankade bilen kom jag på att jag måste införa fredagsfika. Hann inte bjuda in någon idag men det får jag göra till nästa vecka. En av fördelarna med att vara anställd är just fredagsfika så jag får fixa med det själv istället. Tidningen är rena avkopplingen för mig nu när det mest blir modetidningar och liknande. Jag ska jobba på någon timme och sedan blir det f r e d a g s f i k a.

Har ni fredagsfika på era jobb?

[poll id=”3″]

Leave a comment

 1. Anna L
  10 September 2010 / 10:27

  Jag jobbar också som egen företagare och delar kontor med några andra, dvs sitter inte hemma. Men precis som du, så får vi själva åstadkomma sånt där som man kan vara avundsjuk på att fast anställda blir “försedda” med. Fredagsfikar gör vi mest hela veckan – dessvärre 😉 Här hos oss suktar vi särskilt mycket efter konferenser och studieresor! Alltså ordnar vi det själva lite då och då, och eftersom vi jobbar inom kreativa yrken handlar det mest om att under dessa dagar eller resor skaffa inspiration. Vi har t ex haft halv- och heldagar i Stockholm. En gång åkte vi en helg till Budapest. Och så ser vi ju till att konferera lite när vi är iväg också 😉 Nackdelen med detta konfererande är väl att vi bekostar det själva. Men det kan det vara värt.

  • Käthe Nilsson
   11 September 2010 / 10:03

   Anna L, att hyra kontor låter inte helt fel. Vi får se hur det blir. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.