Höstens finaste skinnjacka med fårpäls

 

Här är den finaste fårpälsade skinnjackan i höst, ja åtminstone av de i budgetklass. Skinnet är äkta (fast tänk mer läder än mjukt skinn), den är fodrad med fårpälssyntet, jag tror att pälskragen går att ta av, jättefin passform också som oknäppt, inte så kort som många andra, rymlig i storleken men samtidigt nätt. Prövade den igår hos Vero Moda. Märket är Only och priset är under 1000 kr. Jag köpte den inte. Jag är ett nöt. Ja, jag var ett nöt då.

Mandel har den kvar i stl XS och S och färgen är black coffee (den jag testade). Finns i caviar också, vilket borde innebär att den är svartgrå, i Onlys egen webbutik. Ett kap!

Leave a comment

 1. Marie
  9 September 2010 / 14:54

  Den är hur fin som helst. Är den lång i modell? Nu när det börjar bli lite kyligare ut vill man ju ha en lite längre som inte slutar typ vad naveln..Hur tyckte du att den var längdmässigt?

  • Käthe Nilsson
   9 September 2010 / 17:55

   Maria, inte extremkort som många andra, normalkort skulle jag vilja säga. .)

 2. Carro
  9 September 2010 / 23:39

  Den var fin! Hur var den i storleken?

  • Käthe Nilsson
   10 September 2010 / 07:34

   Carro, ligger man mellan två storlekar så kan man gå ner en och ändå få den rymlig men samtidigt nätt.

 3. caroline
  11 September 2010 / 09:34

  har du provat jackan från HM för 299 kr, fick hem den igår och den är riktigt fin för dom pengarna, ser inte alls billig o plastig ut men tyvärr lite kort i armarna för mig så jag ska gå upp en storlek. Tänkte när du gämförde budgetjackor så är den verkligen en budgetjacka : )
  mvh caroline

  • Käthe Nilsson
   11 September 2010 / 10:02

   caroline, vad kul. Jag har inte testat att beställa hem den eftersom den inte såg så fin ut på deras egan bilder. Du har ingen bild du vill dela med dig av? 🙂 Är den varmfodrad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.