Webbutiksnytt!

Senast uppdaterat kl. 13:42.

Have2have har fått in nya skor.
? Carolaeden har fin rea på väskor från Beck Söndergaard.
Accessora har fått in nytt.
? Krookis säljer alla väskhängare för 149 kr – passa på!
? Asos ger 20% rabatt med koden ASOSSOFI.
? La Redoute ger 20% rabatt och 10% på varumärken.
? FixaStilen är en nya webbutik med secondhandplagg.

Maila till info@kathe.nu för att tipsa mig om webbutiker och erbjudanden.

Leave a comment

 1. 7 September 2010 / 09:25

  Käthe, du som är en kattälskare, har du några bra tips på hur man uppfostrar en döv kattunge?? Hitintills har jag använt mig av en vattenspruta men det tycker min bebis bara är roligt. Men jag tycker inte det är så roligt när han biter så hårt att det gör ont. Kanske har någon av dina läsare bra tips?

  • Käthe Nilsson
   7 September 2010 / 21:35

   Mileee, svårt när man är van att använda rösten och säga nej t.ex.. Gör den det när ni leker? I så fall kanske du ska sluta med det roliga ni håller på med och kanske gå därifrån så att den ser sambandet? Fortsätt gärna att säga nej ändå för jag tror att mycket ligger i kroppsspråket och att det är lättare att få till ett bra kroppsspråk då. Kommer tyvärr inte på mer tips just nu. Hur gammal är den?

 2. 8 September 2010 / 15:42

  Ibland gör han det när vi leker och ibland hoppar han bara på en och biter. T.ex. när man går någonstans eller när man sover. Han är runt 14 veckor nu. Mina andra katter som är hörande har aldrig bitit så pass hårt som han gör. Det har räckt med att säga nej och sett arg ut men nu blir det mycket svårare då han inte tittar när man säger till. Om man tar fram fingret och ska fya så tittar han bara på fingret och vill leka med den alt. tittar bort då han inte hör från vilket håll ljudet kommer. Jag tror detta kommer bli min största utmaning när det gäller katter, men jag ska lyckas 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.