Seg prickig korv med lite grönt

Igår började jag att vaxa benen men remsorna räckte inte så jag fortsatte med att måla tårna gröna. Den kombinationen var ingen vacker syn kan jag upplysa er om. Idag köpte jag mer vax så nu ser benen chicare ut. Sonen som propsade på att jag skulle våga testa ljust metallicgrönt tycker inte ens att det är snyggt så här i efterhand. Jag tycker det är snyggast med rött eller starkrosa på tårna så jag håller mig till det fortsättningsvis. Konstigt nog är jag mer öppen för färg på fingernaglarna. Jag ska testa vinrött och guld på YSL-vis.

Nu ska den trötta prickiga korven lägga sig! Ses imorgon! 🙂

Leave a comment

 1. Suss
  7 September 2010 / 20:24

  Jag kör alltid med svarta tånaglar nu för tiden 🙂 Förr var det alltid rött som gällde. Har målade tånaglar året om. Du med?

  • Käthe Nilsson
   7 September 2010 / 21:33

   Suss, ja det känns lite tomt med omålade tår så ofta har jag nog rött under vintern också. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.