Fusk-tatueringar

Snodde dessa av sonen som inte gillar tatueringar, inte ens låtsasvarianten. Jag tror jag gillar att ha dem på överarmen. Ja, så får det bli!

Leave a comment

 1. Lena
  3 September 2010 / 10:51

  Noo.. så töntigt! Förstår mig inte på den där trenden.. Låtsastatueringar?! Big no no för mig 😛

  • Käthe Nilsson
   3 September 2010 / 15:16

   Lena, helt rätt, gillar man inte trenden så ska man avstå. Jag har dock alltid varit ett fan av låtastatueringar, särskilt till fest, så jag går på min egen smak och strunat i trenden. En fördel är dock att det borde vara lättare att få tag i nu. 🙂

 2. 3 September 2010 / 15:37

  Bättre med en riktig ;o)

  • Käthe Nilsson
   5 September 2010 / 12:51

   Ulrica, men då kan man ju inte variera sig. 🙂

 3. 3 September 2010 / 17:39

  Åh vad det vore najs om det fanns låtsastatueringar som höll riktigt bra(läs: minst en vecka) och som man eventuellt kunde designa själv, då kunde man liksom få testa innan man eventuellt skaffar en riktig tattoo 🙂
  (Eller de kanske finns, men vette sjutton hur man skaffar såna :))

  • Käthe Nilsson
   5 September 2010 / 12:51

   Maria, jag tror man kan köpa ark som man skriver ut. Ska kolla upp det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.