Antifriss

Nu kommer det en light-variant av Keratin Complex Smoothing Therapy (läs mer här i ett tidigare blogginlägg). Det går snabbare att utföra, kostar ungefär hälften och håller håret frissfritt i sex veckor.

Leave a comment

 1. 2 September 2010 / 23:32

  Jag har läst om detta. Låter intressant. Jag mailade över länken till agenturen i Sverige. Vore himla bra om dom kunde köpa in den. Du har ju stenkoll ju.. Tack, för det..

  • Käthe Nilsson
   3 September 2010 / 15:18

   Pia, ja hör gärna efter och berätta hur det går. 🙂

 2. 2 September 2010 / 23:36

  Jo, förresten.. Såg att Zara öppnar nätbutik idag, men det har väl du redan sett för länge sedan förstås..men jag som inte har Zara i min stad är överlycklig..

  • Käthe Nilsson
   3 September 2010 / 15:17

   Pia, men gick det att beställa från Sverige? 🙂

 3. 3 September 2010 / 15:34

  Jag lovar att höra av mig när jag fått besked. Kollade in Zara och då stod priserna i svenska kronor, så jag trodde det, men jag kan ha varit ute o cyklat. Jag blev så glad att jag inte kollade så noga. Måste göra en till koll..
  Trevlig helg!

  • Käthe Nilsson
   5 September 2010 / 12:52

   Pia, vad bra. Tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.