Är du mogen?

Jag undrar om jag någonsin kommer att känna mig mogen för den här typen av klänningar. Jag tänker då på mönster och längd. Nja, jag tror jag väntar ett tag till. Om du känner dig mogen för den så är priset bara 249 kr och den finns hos Åhléns. Ren bomullskvalitet.

Leave a comment

 1. 31 August 2010 / 09:21

  Nä fy!! Och det är inte du heller kan jag se 😉 du är mycket finare i dina vanliga kläder 😉 Gillar inte alls den typen av klänning.

 2. Käthe Nilsson
  31 August 2010 / 09:25

  Alexandra, det måste vara den finaste komplimang du har gett mig! 🙂

 3. Lisa
  31 August 2010 / 15:50

  Ha ha, jag älskar den typen av klänning, minus v-ringningen. Men så tycker jag också att Marit Bergman är den absolut bäst klädda kvinnan i Sverige 🙂 Så ja, jag är absolut mogen, trots att jag precis fyllt 27.

  • Käthe Nilsson
   1 September 2010 / 09:26

   Lisa, haha, just halsringningen är jag mkt förtjust i. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.