Mina Tradera-auktioner

Äntligen har jag fått tummarna loss och börjat lägga upp auktioner på sådant som inte passar eller som jag tröttnat på. Idag la jag upp ett par bruna Maya från Acne i stl 38 och en beigebrun t-shirt av skinn från H&M Trend. Jag kommer att lägga ut något varje dag. Det blir roligare än att sitta en hel kväll med att ta foton och skriva auktionstexter. 🙂

Om ni också har lagt ut auktioner på Tradera eller i er bloppis så tipsa gärna i en kommentar!

Leave a comment

 1. 27 August 2010 / 14:15

  JApp. Säljer som bara sjutton just nu. Alias: Mio3 (Stort M) 🙂

  • Käthe Nilsson
   29 August 2010 / 10:03

   Tack för era tips! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.