Dags att smöra för väskan

Detta är en påminnelse till mig själv att jag måste smörja in mina två läderväskor från Marc by Marc Jacobs med läderbalsam (Effekt) för att de ska stå emot höstens väta. Och vad vet jag, kanske något som du också behöver ta itu med i helgen? 🙂

Leave a comment

 1. 27 August 2010 / 17:47

  Kanske det kanske;)

 2. 27 August 2010 / 21:21

  Jag har en hel del att ta itu med, men lyckades tyvärr stuka foten tokmycket i morse. Kan knappt gå alls :-/

  • Käthe Nilsson
   29 August 2010 / 10:02

   Kerstin, nej, vad trist och jobbigt. Krya på dig!!!

 3. 27 August 2010 / 23:44

  Skriv din kommentar här!
  Hej Käthe! Förlåt att det tagigt så lång tid att hitta till din nya blogg!! (Trosts att du lämnade länkar). Tusen tack för fina kommentarer hos mig! Nu ska jag bookmarka den här sidan så att jag inte fortsätter klicka in på din gamla blogg av gammal vana. Lika vacker som alltid är du och lika inspirerande! Vad använder du för “smör” ? Jag har ju en likadan väska och den har blivit så fläckig och ful efter två skyfall. Verkar inte som om skinnet tålde det. Har sprayat den med vanlig skyddsspray men det verkade inte fungera något vidare. Kanske läderbalsam är bättre? Tusen kramar från Ellie

  • Käthe Nilsson
   29 August 2010 / 10:02

   Ellie, vad kul att du har hittat hit! 🙂 Jag använder Effekt läderbalsam.

 4. 28 August 2010 / 00:20

  Om man redan lyckats smutsa ner en väska vad gör man då? Kan man lämna in den någonstans för rengöring?

  • Käthe Nilsson
   29 August 2010 / 10:01

   Eva, hör med skomakaren.

 5. 28 August 2010 / 09:59

  Skriv din kommentar här!
  Tack för påminnelsen Det ska jag göra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.