Läsarfråga: Klackhöjd

Foto: Grandpa.

Hej!
Jag vet att du har två par Hope grace skor. Jag undrar nu därför över dess klackhöjd. Finns det två höjder? Jag ska köpa ett par men undrar om 7,5 cm blir för mkt fest i vardagen (om detta nu är möjligt=) eller om det finns en 5 cm höjd oxså.
Var köpte du dina? Jag tänkte webbhandla via grandpas.
 /Vänlig hälsning Eva

Hej Eva!
Tack för ditt mail! Jag publicerar inte ditt efternamn så att du kan vara anonym om du vill. Mina Grace har perfekt vardagsklack och då är jag ingen superfena på att gå i högklackat. De har en klack på ca 7,5 cm och är mycket bekväma så att de går att ha en hel dag. Jag har t.o.m. använt dem vid festtillfällen så de blir mycket användbara. Håll dig ifrån modellen Trace som har en högre klack på ca 10 cm och det tycker jag personligen blir alldeles för styltigt för att fungera i vardagen. Jag har köpt mina hos Grandpa och YWFS (om jag inte minns fel). Båda ställena är kanon att beställa ifrån. Jag vet att Hope också säljer i sin webbutik.

Om du har höga vrister kan du behöva gå upp typ en halv storlek annars är de normala i storlek. Tänk också på att lämna in dem hos skomakaren för att lägga på en tunn gummisula, detta för att hela skon är av läder och annars blir förstörd av fukt som går upp.

Lycka till! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.