Torsdagens kläder

 

Idag har jag haft på mig långklänningen från H&M Divided, smalt skärp från Esprit och halsband från Louis Beén.

Cosmo som tittar fram på bilden har blivit sämre igen. Han vill inte äta sin njurdietmat och försöker snylta protein så mycket kan kan, både från oss och Bamse. Han är inte samma muskulösa katt längre. Bamse vill inte heller äta sin mat utan vill ha Cosmos mat som han inte får äta på grund av att han lätt får urinsten. Funderar på att släppa maten fri så att de kan leva sina sista dagar gott. Svårt att veta vad som är bäst. De är snart tretton år och det är ju ganska gammalt för katt.

Leave a comment

  1. Maria
    20 August 2010 / 13:01

    Jag har också en njursjuk misse som är 16 år. Han började med njurmat för ett år sen och har verkligen blivt bra av det. Han var jättedålig när han kom in och hade så höga värden att han borde varit död. Vi har varit totalt strikta med maten och även gett honom ett pulver morgon och kväll som heter ipakitine. Det känns fel att inte ge dom det som dom vill ha men det är ju samtidigt proteinet som gör att dom mår dåligt. Det är svårt. Har du testat med mjuka maten också?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.