Räddad!

Fick hem produkter från Neutrogena och nu undrar ni säkert vad jag ska med det till. Min känsliga hud får ryck ibland och då får jag börja med en antifett-chock för att sedan mjukbehandla. Daily Scrub räddade min hud i förrgår. Bra men starka produkter för främst ung hud som är mycket fet, eller tålig, normalhud som drar mot fet.

Leave a comment

 1. 19 August 2010 / 20:33

  Ja! Mer Neutrogena i Sverige! Deras Blackhead Eliminating Scrub kan jag inte leva utan.

  • Käthe Nilsson
   19 August 2010 / 23:54

   Kerstin, undrar om jag har testat den eller ej…

 2. Kristin S
  20 August 2010 / 13:26

  Alltså! Har världens bästa råd!
  Är 36 år och har tampats med lite tonårsaktig hud till och från i hela mitt liv! Rätt var det är har man små plitor eller prickar och ser inte charmig ut alls…(men får visa leg på systemet, hähä)
  Började med Jason Aloe’s produkter som man hittar i Hälsofackhandeln. En gel med 98% aloe, en ansiktscreme med 86% aloe. Inga parabener eller mineraloljor. Samtidigt hörde jag att vänner och kollegor fått rådet av sina hudterapeuter att sluta med multivitaminer, för att de fick prickar i ansiktet av något i dem. Jag slutade med dem för ett halvår sedan och använder aloeprodukterna från Jason. Min hy har aldrig varit så ren och jämn som nu!
  Testa!
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.