Dagens kläder

Så här såg jag ut när jag bytt om efter träningen; sköna jeggings och en luftig t-shirt från Acne. Det är lätt slitsamt att vända på dygnet och komma in i fastare rutiner och samtidigt kämpa emot en förkylning, men trots detta tränade jag idag för första gången på en vecka, och så bra jag mår. Håller vädret i sig kommer jag att känna mig pigg och fräsch om två till tre dagar. Kan inte vänta!

Jag trodde jag skulle få ta lägre vikter men jag kände mig tvärtom starkare än före veckopausen. Nästa gång blir det till att öka från 6 till 7 kg på hantlarna vilket jag är nöjd med eftersom jag började på 2-3 kg för fyra månader sedan.

Leave a comment

 1. Emma
  19 August 2010 / 08:26

  Är det där jeggings?!
  Skulle jag aldrig trott, det är de snyggaste jag sett, ser ju verkligen ut som äkta vara. Annars tycker jag det är svårt att hitta några som inte ser ut som billiga långkalsonger.

  • Käthe Nilsson
   19 August 2010 / 23:56

   Emma, jajemän! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.