Måndagens kläder

Vad jag hatar den här tryckande åskvärmen, inte avskyr utan verkligen hatar. Fy för sommaren när den är så här trång!! Måtte hösten komma snart med sina färgglada löv, friska luft och sköna stickade plagg.

Jag valde att ha en svart klänning från H&M, skärp från Forever21 (satt på en annan klänning förut), skor från Scorett och armband från Littmarck. Väskan kommer från Caia of Sweden. Håret var knappt torrt samt ofixat när bilden togs. Lovar att snygga till håret till morgondagens outfit. 🙂

Ser ni förresten att jag har plockat ögonbrynen? Jag gjorde det igår då jag tyckte att de hade blivit för buskiga. Ett hett tips, särskilt för alla över trettio, är att piffa till (=plocka) ögonbrynen för ett lätt lyft.

Leave a comment

 1. 16 August 2010 / 21:06

  Ha ha, jag som just bloggade om att jag älskar den här fuktiga värmen 🙂 Men hösten är också mysig. Du är i alla fall jättefin, tjusigt med skärpet!

  • Käthe Nilsson
   17 August 2010 / 23:16

   Emma, vad konstigt tycker jag. *hihi*

 2. 17 August 2010 / 10:20

  Jag inte bara plockar, jag klipper formen också. Kanske det viktigaste, i mina ögon. Då håller sig ögonbrynen “på plats”! Bara borsta ner och klippa överskjutande strån med en nagelsax och sen likadant uppåt. Med överskjutande menar jag de strån som syns utanför ögonbrynsformen så att säga.

  • Käthe Nilsson
   17 August 2010 / 23:16

   Twiggy, hur kort klipper du dem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.