Läsarfråga: Bloggar från USA

Hej,
 
jag har en fråga som jag verkligen hoppas att du kan besvara. Jag undrar om du kan rekommendera några (gärna stora) bloggar från USA? Gärna mode eller bara allmän livsstil om vardagen.
 
Tusen tack på förhand!
 
Mvh Frida
 
Jag har mest koll på modebloggarna men hoppas att ni andra läsare kan tipsa Frida om bra bloggar. Annars är mitt tips att kolla in Fashion bloggers som samlar länkar till bra modebloggare jorden runt. Om du bara hittar en blogg du gillar och så kan du följa länkarna vidare från de som kommenterat. Brukar vara att kul sätt att hitta nya bra bloggar.
Lycka till!!

Leave a comment

  1. 16 August 2010 / 07:25

    Tack för tipset. Ser ut att vara en kanonlänk 😀 . kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.