Skir kjol

Tunna polyesterkjolar är trevliga att använda till hösten med fina strumpbyxor och lager på lager. De har volym men tyget gör inte anspråk på mycket plats alls. Den här kjolen i färgen nude (beige enligt La Redoute) är just en sådan kjol. Finns i svart också. Storleken är normal om man vill ha den högt i midjan, om inte kan man gå upp en storlek. Priset är 299 kr.

Leave a comment

 1. 12 August 2010 / 17:55

  Några inlägg nedan visade du upp ett linne med volanger från Lindex. Jag var själv intresserad av det just med tanke på att det påminde om Odd Molly samt i sig är väldigt fint med alla volangerna. MEN jag kommer inte på någon bra kombination… 🙁 Kan inte du knåpa ihop något inspirations inlägg, är du snäll! Tack!

 2. 12 August 2010 / 19:16

  Kan du inte visa den på? Tycker att det är så svårt att bilda sig en uppfattning om en kjol på bara en bild 🙂

  • Käthe Nilsson
   15 August 2010 / 15:13

   Lisa, ska se om jag hittar en sådan bild. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.