Dagens tips!

Köp inte vilken päls som helst. Själv skulle jag t.ex. aldrig köpa päls (medvetet) från djur som bara föds upp för pälsens skull utan har satt min gräns vid att det är OK om köttet används (eftersom jag inte är vegetarian). Ni får själva bestämma hur ni vill göra men oavsett vad ni kommer fram till så bör valet vara medvetet och uttänkt. Läs här så lär ni inte köpa mink i alla fall… Blev chockad av att läsa att det finns 75 minkfarmer i Sverige.

Enligt senaste Glamour så är fuskpälsen dyrare att tillverka än att använda katt- och hundpäls. Fy, det är ännu ett problem att man inte kan lita på att det är fuskpäls.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.