Gårdagens makeup

Jag har som ni kanske märkt fått brun ögonskugga på hjärnan, eller ögonen… Diors ögonskuggepalett är helt fantastiskt pigmentrik och kul att jobba med. Valde svart kajal innanför fransarna och svart flytande eyeliner för att få lite mer markering än om jag enbart hade valt brunt. Och så blev det ett bronsigt vårdande lipgloss från Mádara.

Leave a comment

 1. Tina
  6 August 2010 / 14:33

  Jag vet inte om det är min skärm som är helt galen, men en del av dina ansiktsbilder är helt vita, som om de har en vit hinna över sig. Jag ser tyvärr inte det tjusiga sminket 🙁

 2. Solis
  6 August 2010 / 15:01

  Hej Käthe,
  Du ser jättesnygg ut!! Alltid!
  En fråga till dig…vet du var man får tag på Odd Mollys grandmas coat mörkblå stl 3 el 4?
  Nu när jag äntligen bestämt mig finns den ingenstans.
  Trevlig helg!
  Solis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.