Testar fårskinnsjacka

 

Jag trodde att fårskinnsimitationsjackan från La Redoute skulle visa sig vara vid och utan passform men den är mycket finare än vad jag trodde. Jag tycker att storleken är normal till något liten. Den här i stl 36 sitter lite tajt om ryggen/bysten, annars känns den bra. Om jag skulle behålla den hade jag valt en 38:a (sugen!). På den vänstra bilden har jag knäppt jackan. Kombinationen att färgen är mörkt brun och det ljusa fodret ligger närmast ansiktet gör att ljusa/bleka personer inte ser så bleka ut i den här som i svarta ytterplagg.

Leave a comment

 1. 5 August 2010 / 19:02

  Gud så snygg på dig! Wow, gillar!!!

  • Käthe Nilsson
   6 August 2010 / 11:25

   Engla, tack, vad kul att höra. 🙂

 2. Carro
  5 August 2010 / 19:41

  Den satt mycket finare på dig än på modellen på deras hemsida! Men tror du inte att 38 blir för vid nertill?
  Väldigt snygg på dig i.a.f.

  • Käthe Nilsson
   6 August 2010 / 11:25

   Carro, ja kanske, jag får testa igen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.