Tisdagens kläder

 

Igår hade jag på mig en blus från Brittinger, halsband från Erica Weiner, shorts med stora fickor från Lindex, mixade armband från Littmarck & Lindex och skor från Vagabond. Tänkte byta till långklänning på kvällen men allt gick så snabbt under dagen så jag hann inte.

Mamma fyllde 64 år igår. Jag bjöd henne på en sen lunch (efter frisören) och sedan blev det släktfest på kvällen. Lax i stora lass, godaste rödvinet och proteinsnack fanns på agendan.

Leave a comment

 1. 5 August 2010 / 08:58

  Ursnyggt! De shortsen ska jag också spana in! Tack för tipset =)

  • Käthe Nilsson
   6 August 2010 / 11:27

   Kerstin, mycket användbara! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.