Chanel-lacket

Jag har haft det i tre dagar. Grundade med ett lager underlack från Depend och sedan ett lager rött nagellack från Chanel. Inget överlack för att testet skulle bli tufft. Nu börjar det flaga av och det är dags att måla om. Jag tror att två lager lack med ett avslutande överlack ger helt andra resultat. Tre dagars hållbarhet är helt OK utan överlack. Gillar färgen och den glansiga ytan. Nackdelen är att det var kletigt innan det torkade och att det inte är direkt billigt och det är inta alla skönhetsdiskar som säljer lack från Chanel.

Leave a comment

  1. 5 August 2010 / 08:57

    Så fint och härligt lyxigt =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.