Renovering

Jag har börjat träna, äter hyfsat och snart är det dags för hälsoundersökning. Det var säkert åtta år sist så det kan behövas. Tänkte också kolla upp födelsemärken för det har jag aldrig gjort. Vart ska jag vända mig om jag vill ha en som är duktig på att bedöma vilka som ska tas bort och samtidigt är estetisk? Jag vill inte gå till en nyutexaminerad på vårdcentralen… 🙂

Leave a comment

 1. Veronica
  2 August 2010 / 12:44

  I Linköping finns det en “prickmottagning” hos Hudkliniken. Man bokar tid själv på webben och det kostar 300 kr. Vet inte var du bor men kanske finns det något liknande där du bor.

  • Käthe Nilsson
   2 August 2010 / 18:22

   Veronica, tack, då ska jag söka på prickmottagning. 🙂

 2. 2 August 2010 / 17:43

  Tror du måste vända dig till hudkliniken istället för vårdcentralen iaf. Jag fick vänta någon månad för tid, men fick en äldre, trevlig dam som tittade på mina. Kändes väldigt kompetent, och avrådde mig från att ta bort ett på ryggen för att det skulle bli fulare ärr än vad pricken var.

  • Käthe Nilsson
   2 August 2010 / 18:21

   OK, så man kan vända sig till hudklinik direkt själv?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.