Lördagens kläder

Jag hade jättekort tid på mig att klä mig, kasta in linserna och sminka mig. Håret hann jag inte fixa. Visste att jag ville ha min nya volangtopp från H&M som jag har bloggat om här, och tog därefter de första svarta byxorna jag hittade; ett par från Zara som jag köpte för några år sedan. Armbandet kommer från CC Skye, ringen har jag fått av mamma och skorna är ett reafynd från Nilson.

Leave a comment

 1. 1 August 2010 / 09:44

  Vilka urläckra skor. Ha en bra söndag!

 2. 1 August 2010 / 21:36

  Skorna va riktigt läckra 🙂

  • Käthe Nilsson
   2 August 2010 / 11:43

   Vad kul att ni gillar skorna, jag med. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.