Gårdagens makeup

Jag testade mitt nya smink från Dior. Struntade helt i eyeliner eller kajal och skuggade med den bruntonade ögonskuggpaletten. Mycket pigment i ögonskuggorna!

Mascaran Diorshow Iconic ger längd och böj åt fransarna men volymen är katastrofalt dålig. Jag är inte så nöjd precis men jag ska fortsätta att använda den för ibland tar det tid att förstå det fina i kråksången. MAC’s Cover All Mix är ett sådant exempel. Den använder jag nästan dagligen numera trots att jag inte gillade den först då jag tyckte den var klumpig i konsistensen och portilltäppande.

Leave a comment

 1. 1 August 2010 / 19:11

  Kanonfint! Jag har en likadan liten palett, den är riktigt användbar =)

  • Käthe Nilsson
   2 August 2010 / 11:43

   Kerstin, ja den är riktigt bra. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.