Lumene Waterproof Eye Makeup Remover

 

I och med att jag skulle testa Maybellines nya vattenfasta mascara Colossal Volum’ Express (Den är bra! Ger volym men klumpar inte.) fick jag köpa en remover som kan ta bort den. Jag passade på att köpa Lumene Waterproof Eye Makeup Remover på Kicks eftersom man får dubbelt så mycket just nu för samma pris. Priset ligger på ca 85 kr. Removern är underbar såtillvida att den passar känsliga ögon samtidigt som den tar bort vattenfast mascara utan problem. En mycket bra 2-fasprodukt. Jag har t.ex. aldrig gillat Lancomes dyrare ögonmakeupremovers men denna tycker jag är toppen. Testa!

Leave a comment

 1. 29 July 2010 / 16:54

  Man tackar för tipset!

 2. 29 July 2010 / 17:06

  Jag gillar också denna 🙂 fick med en liten flaska en gång när min flyg var försenat. Dom finns nämligen i Finnairs övernattningsnecessär! 😉

 3. 29 July 2010 / 17:07

  Eller det ser i alla fall ut att vara samma 🙂

 4. 29 July 2010 / 20:02

  Den är toppen!!!

 5. 29 July 2010 / 20:42

  Super, den måste jag testa! Bra pris =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.